BOM360 Streetview

Vi hjälper dig att nå ut med Google Street View i 360°

Sätt ert företag i 360° på kartan med hjälp av oss som Google Street View “trusted” företag.

Vi arbetar främst lokalt med denna tjänst i Nordvästra Skåne och i södra Halland. Givetvis utför vi även Street View 360° fotografering på andra orter.

Vår tjänst innefattar allt från Street View 360° fotografering, 360° turer, samt uppdatering av relevant information på ert Google Business konto. Ni bestämmer hur lite eller mycket hjälp ni behöver från oss. Ni äger sedan dessa bilder och det finns inga löpande eller “klick” kostnader kopplade till denna tjänsten.

Gör som alla andra och se till att dina kunder kan uppleva din verksamhet redan innan ett besök!

Sätt ditt företag på kartan genom Google till en låg engångs kostnad och låt dina kunder uppleva din verksamhet redan innan ett besök!

Med hjälp av Googles maps och högupplösta bilder är det möjligt att på egen hand se runt i lokalerna, och en virtuell rundtur förmedlar en trovärdig bild av ditt företag samt hjälper kunden att välja rätt.

Även ditt företag skall dra nytta av alla googles tjänster helt utan “klick” eller löpande kostnader.

Hör gärna av er till oss för en offert.

Exponera dig på en topp plats!

Bli högre rankad genom Google ”Street View”

Engångs belopp utan ”klick” eller löpande kostnader.

Se till att dina kunder hittar dig lättare genom Google ”Street View”. Dra nytta av det senaste marknadsföringsverktyget på nätet med vår hjälp. Ett trovärdigt sätt att visa dig på nätet och det i 360°, som ökar chansen att just din verksamhet blir den som kunden väljer. En investering som vara länge! Nå ut brett på Google till en mycket låg kostnad jämfört med andra marknadsföringsverktyg.
Back to Top